Seiere og tap i Lyngdal

Lyngdal Cup startet i morges under litt småkalde forhold. Det varte imidlertid ikke lenge før temperaturen steg og tidvis sprakk også skydekket opp. På banene ble det både seiere og tap slik det pleier, men flere lag vartet opp med tidvis svært god fotball. På turneringens åpningsdag var også flere lag i Sørlandsbadet og kvelden ble tilbragt på diskotek i Lyngdal ILs storstue, Fibo hallen. I morgen blir det foruten flere kamper også oppmarsj fra stadion og ned til sentrum, et punkt på programmet som i alle år før har hørt torsdagen til.

Dagens resultater med Eigerlag involvert:

Klasse "Hjemmelag" "Bortelag" Resultat Målscorere
G10 BOGAFJELL IL 1 EIGER FK 1 7-6 Felix Ervik (4), Marius   S.Løvold (2)
  ROSSELAND BALLKLUBB 4 EIGER FK 1 8-3 Felix Ervik, Andrè Simons, Andreas Midbrød

G11 UNDHEIM IL 2 EIGER FK 1 2-3 Roy Alfred Løyning, Alexander Leidland, selvmål
  STAAL JØRPELAND 1 EIGER FK 1 4-3 Roy Alfred Løyning (2), Tilla Myklebust

J10 EIGER FK 1 NÆRBØ IL 2 3-0 Emily Gabrielsen, Runa Tollefsen, Rikke Skailand
  ROSSELAND BALLKLUBB 1 EIGER FK 1 2-2 Rikke Skailand, Malin Zakariassen

EIGER FK 2 NÆRBØ 1 0-4
  ROSSELAND 2 EIGER FK 2 7-1 Emily Gabrielsen

J11 SOKNDAL EIGER FK 0-0
  EIGER FK TORVASTAD 0-3