Kjekk opplevelse på Klepp!

En blid og spent gjeng fra Eigers jenter 8 lag reiste i dag til Klepp for å se sesongens siste kamp i toppserien for kvinner. Eigerjentene var invitert som maskoter for Klepp Elite.
Kanskje hjalp jentene hjemmelaget til å dra i land en sterk seier mot Avaldsnes.
Eiger-jentene fikk mange fine opplevelser, men de satte nok størst pris på å treffe sølv vinnerne og få kjenne på en ekte sølvmedalje. Klepps damer kom nemlig på andre plass i årets serie og fikk sine første medaljer siden 1999.

Mon tro vi får se noen av disse Eiger jentene her i fremtiden??