Varm Masiv Cup på Ålgård

I løpet av helgen har mange av lagene i klubbens barneavdeling deltatt i Masiv cup på Ålgård. Strålende vær og «sydentemperatur» begge dager gjorde turneringen til en tung affære for spillerne der nok drikke og «vannpøser» på sidelinjen var viktige elementer, i tillegg til godt stå-på-humør og full innsats!
Eiger jenter 9 år stilte med to lag.  Topp innsats, tidvis flott spill og mange fine mål «riktig vei». Fasiten ble 7 kamper og 7 seire.

Eiger G12 vant to kamper lørdagen og tapte 1. Eiger G11 vant 1 kamp, tapte 2 søndagen. God innsats, masse mål og jevne kamper preget denne kjekke turneringen i strålende vær.

G9 var også på plass med to lag søndag. Laget på bildet ovenfor spilte mot mot Ålgård, Figgjo og Sveio og det ble et tap og to seire og ellers mye gøy på en varm, men kjekk dag!