Keeperøkt

Vår nye A-Lagskeeper Vitalk Artjomanko, som også er ny keepertrener kjørte en god keepertrening i går tirsdag 4 april. 6 keepere deltok på en økt som normalt inneholder enda flere keepere.

Fokus var på hurtig forflytning (koordinasjon), reaksjon på strek, og fallteknikk.

Gode øvelser ble gjennomført og økten ble preget av god kvalitet.

Ungene koste seg masse og gleder seg allerede til neste økt som kjøres hver tirsdag klokken 18:00.

Vi oppfordrer alle keepere til å møte på disse gode og kjekke øktene for å hente viktig læring og utvikle seg som keeper.

Andre