Har du barn født i 2013?

Torsdag 12 januar, klokken 16.30 – 17.15, starter vi opp med ballek for både gutter og jenter født i 2013. Aktiviteten vil foregå inne i gymsalen på Eigerøy Skole.
Innholdet vil i all hovedsak være lekpreget aktivitet med innslag av ball, koordinasjon og
balanse.
Vi ønsker med denne aktiviteten å skape positive erfaringer knyttet til å drive aktivitet – med mye bevegelse, glede og samhold som de viktigste element.
Så hvis du har barn som er født i 2013 eller kjenner noen som har, er alle hjertelig velkomne torsdag 12.januar klokken 16.30
Er det noe dere lurer på er dere hjertelig velkomne til å ta kontakt med Frank M. Mong
Tlf: 47639948
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Treff: 2016