J13 årets lag i ungdomsavdelingen

Selv om det er både 11 og 12 åringer på laget og selv om laget deltok på årsavslutningen i barneavdelingen - ble Eigers J13 kåret til årets lag i ungdomsavdelingen 2016. Overrekkelsen fant sted foran et fullsatt Eigerhuset onsdag.
Det ble også delt ut treningsstatuetter til spillerne på samtlige lag fra 7 år t.o.m 13. Og selvsagt var det tradisjonen tro en rekke spillere som hadde tatt minimerker og teknikkmerker.
Totalt i barneavdelingen ble følgende merker utdelt i 2016:
Blått ferdighetsmerke: 15
Rødt ferdighetsmerke: 8
Bronse ferdighetsmerke: 11
Minimerke 1: 32
Minimerke 2: 17

Det var Tore Tollefsen som loset de langt over 300 tilstedeværende gjennom et tradisjonelt program som også omfattet brus, kaffe og skoleboller samt loddsalg med fine premier. Samtlige spillere i barneavdelingen fikk også hver sin Eiger-drikkeflaske sponset av MG Elektro.
På de eldste lagene vanket det i tillegg innsats, fremgang og fair play statuetter.
Følgende spillere fikk disse utmerkelsene:
Gutter 12:
Innsats: Endre Torgersen Stapnes