Sølv godt som gull!

Med de fire andre lagene ferdigspilt allerede lørdag, var det kun G13 igjen igjen til å forsvare Eigers ære den siste dagen i årets Lyngdal cup. Og for en dag det skulle bli; Eiger G13 der halvparten av spillerne er et år yngre, overrasket stort da de tok seg til finale i turneringen hvor 25 lag deltok i denne årsklassen. Etter å ha vunnet semifinalen i en tøff kamp mot Voll søndag formiddag, var det en fornøyd gjeng spillere og lagledere som entret Lyngdal Stadion klar for å spille finale mot Lyngdal 1. Dessverre viste det seg at guttene hadde tatt ut det meste av krefter på sin vei mot finalen. Lyngdal kunne gå til pause med en fortjent 3-0 ledelse og hadde det ikke vært for en meget opplagt sisteskanse i Simen Håland, kunne faktisk Lyngdal ledet mye mer.
Det blir gjort noen justeringer i pausen hvor blant annet Simen Omdal ble flyttet frem som spiss og Eiger fikk lagt et mye større press på Lyngdal. Guttene gjorde et ærlig forsøk på å komme inn i kampen igjen, men klarte dessverre bare å få et mål ved Marius Sæstad i 2 omgangen, selv om sjansene var der til både to og tre mål. Så skjer det som ofte skjer når et lag ligger under og må frem i banen. Motstanderen kontrer og Eiger fikk ytterligere to mål i mot.
Guttene tok tapet med fatning og følte mer på å ha vunnet andre plass og var egentlig veldig fornøyde med turneringen. Med et så ungt lag var det smått utrolig å bli nr. to av 25 lag. Kjekt var det også å se at det gode sportslige arbeidet med unger og ungdom i Eiger nå begynner å bære frukter. Resten av spillerne i treningsgruppa rundt G13 utgjorde i Lyngdal G12 laget. Disse gjorde også en god figur der fasiten ble to seire og tre tap. Laget har all grunn til å være fornøyd med innsatsen.

Sosialt var også Lyngdal Cup en innertier og for første gang overnattet guttene på skole - noe som i aller høyeste grad ga mersmak. Begge lag, både G12 og G13 lå i samme klasserom og var i det store å hele sammen hele tiden, utenom kampene. De har storkost seg og gode minner har blitt skapt.
Det må også sies at guttene har oppført seg eksemplarisk og det har vært en fornøyelse å være sammen med dem disse dagene i Lyngdal. Det var et enstemmig trenerkorps enige i!

Søndagens resultater:
G13 EIGER FK 1 - VOLL IL 1 SEMIF. SØNDAG 2-1 Elias Bowitz Leidland, Steffen Lagård
G13 EIGER FK 1 - LYNGDAL IL 1 FINALE SØNDAG 1-5 Marius Sæstad