I gang i Lyngdal

Årets Lyngdal cup ble offisielt åpnet torsdag kveld. På en dag preget av vær - mye vær, har alle Eigerlag vært i aksjon minst en gang. Heldigvis er nå alle banene i Lyngdal kunstgras.
I den eldste klassen - G13 er resultatfokuset størst og Eiger med flest 12-åringer på laget har åpnet med to seiere. G13 innledet Lyngdal Cup med seier over Tonstad 8-1 og seier 5-0 mot Helleland og er klar for A-sluttspill med seier over enten Bogafjell eller Lyngdal 2 Fredag.

Eiger G12 tapte åpningskampen 6-3 mot Eiken/Hægebostad. Guttene var fullt på høyde med motstanderlaget, men en kombinasjon av litt enkle mål imot og ubesluttsomhet foran motstanderen sitt mål gjorde at Eiken/Hægebostad gikk seirene ut av oppgjøret.
De to 10 års lagene åpnet med hhv seier og tap, mens det ene G11-laget spilte to kamper som gav et tap og en seier.

Resultater torsdag:

KLASSE LAG DAG RES. MÅLSCORERE
G10 MASTRA 3 - EIGER FK 1 TORSDAG 1-2 Simen Brekke og Mathias Tunheim.
G10 VOLL IL 1 - EIGER FK 2 TORSDAG 3-0
G11 SKUDENES IL - EIGER FK 1 TORSDAG 5-1 Jørgen Kydland
G11 EIGER FK 1 - FARSUND IL 2 TORSDAG 2-1 Marius Lyse, Henrik Hovland
G12 EIKEN/HÆGEBOSTAD - EIGER FK 1 TORSDAG 6-3 Simen Årstad, Mathias S. Henriksen og Jørgen Vassbø
G13 EIGER FK 1 - TONSTAD IL 1 TORSDAG 8-1 Fabian Fluge 2, Marius Sæstad 2, Simen Omdal 2,
Markus Skåra Hultman og Steffen Lagård.
G13 EIGER FK 1 - HELLELAND IL TORSDAG 5-0 Markus Skåra Hultmann 3, Håvard Leidland og Simen Omdal.