Kristiansand lokker...

J8 umbrocup Kr.sand 2012.webDet er ikke bare Gimletrolls vintercup som lokker Eigerlag sørover i disse dager. Lørdag tok nemlig Jenter 8 turen til Sørlandet med et lag i Umbrocup som arrangeres i Sørlandshallen. Til alt overmål var jentene påmeldt i en eldre aldersklasse og spilte følgelig fire kamper mot 9 år gamle jenter for å få en ekstra utfordring på tampen av sesongen.
I første kamp spilte de i tillegg mot gutter 9 etter at det hadde skjedd en
misforståelse ved påmeldingen. Men jentene gav jernet mot guttene fra Høvdingen, og tapte bare 4-2.
I andre kamp stod Trauma på andre halvdel. Denne kampen endte 1-1 etter at jentene hadde hatt overtaket hele kampen.
Tredje kamp var mot Vindbjart, og det ble nok en jevn kamp. Men etter strålende laginnsats  vant jentene en fortjent 1-0 seier.
Den siste kampen var også av det jevne slaget. Og ved kampslutt stod det 4-3
til Torridal.
Etter en fantastisk sesong, var det en fin utfordring for jentene å møte jenter som var et år eldre.
Dagen ble avsluttet med kveldsmat på Mc Donald`s før hjemreise.