Ny kjekk dag i Lyngdal!

En ny solrik og hektisk dag i Lyngdal cup er over med alle Eiger-lagene i aksjon. Noen fant også ut at temperaturen innbød til bading og inntok "kulpen" oppe ved E39 - et velkjent badested for Eiger i alle år. Nå fredag kveld er det disco i Fibo Trespo hallen med stivpyntede Eiger-jenter og -gutter på plass.

Resultater fredag:

Gutter 10:

Fredag 15:30 EIGER FK 1-RISKA FK 1 3-1 (Sebastian Waland 2, Vetle S. Jondal)

Jenter 11:

Fredag 17:00 EIKEN/HÆGEBOSTAD-EIGER FK 1 7-0 (June Kvamsø 3, Iselin Leidland 2, Kristiane Seglem, Ane Myklebust)
Fredag 19:40 EIGER FK 1-KOPERVIK IL 1 4-2 (Iselin Leidland 2, Marion Zakariassen, June Kvamsø)

Gutter 11:

Fredag 10:00 EIGER FK 1-ROSSELAND BALLKLUBB 1  1-6 (Ulrich B. Leidland)
Fredag 19:40 EIGER FK 1-LYNGDAL IL 4 6-1 (Ulrich B. Leidland 3, Markus S. Hultmann, Mathias S. Henriksen, Sindre Håland)

Fredag 09:20 EIGER FK 2-HINNA FK 1 3-5 (Ørjan Tingbø, Sindre Lagård Eide, Steffen Lagård)
Fredag 18:20 EIGER FK 2-STAAL JØRPELAND 1 2-1 (Simen Årstad, Sindre Lagård Eide)

Engasjert publikum - her fra J11 kampen fredag kveld!