FFO 2020/2021

Hei.

Kom og bli med på vår kjekke FFO.
Ungene som er med i FFO stortrives og har det mye kjekt sammen. I løpet av året har vi oss turer på Bowling (1 gang pr halvår),
spiller kamper mot andre FFOer og har muligheten til å delta på egne FFO turneringer.

FFO til høsten blir på tirsdager og fredager for alle, fra kl.13.00 til 16.00. Det blir mat og fotballøkt.
Prisene blir uendret. Månedsprisene blir som følger; 750,- for en dag i uken og 1000,- for begge dager. Søskenmoderasjon er 750,- pr barn ved 2 dager i uken og 500,- for en dag i uken.

Påmelding til høstens FFO kan gjøres ved mail til Andre Olsen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Hvis dere har spørsmål eller ønsker å prøve dette ut en gang eller to før dere bestemmer om ungene deres skal delta på FFO kan dette også avtales med Andre.
FFO kan også kombineres med skolens SFO.

Aktivitetsstøtte 2020

Eigersund kommune har mottatt tilskudd fra Barne-, Ungdoms og Familiedirektoratet (bufdir) til en aktivitetespott som skal bidra til at barn og unge i lavinntektsfamilier blir inkludert på sosiale arenaer.
Vi har alle behov for å være inkludert i fellesskapet, men noen kan i en periode eller over lenger tid ha behov for ekstra støtte for å kunne delta. Kanskje er deltakelse i gode fritidstilbud viktigst for akkurat dem som trenger ekstra støtte?

Hensikten med ordningen aktivitetsstøtte for barn og unge er at alle skal ha mulighet til å delta i organiserte fritidsaktiviteter til tross for en vanskelig familieøkonomi. Tilskudd kan ikke dekke medlemskap/kontingent, men kan for eksempel dekke kostnader til leire, cuper, enkeltstående arrangementer, stevner, utstyr etc.
Lag, foreninger, kommunale enheter og andre offentlige aktører kan søke om aktivitetsstøtte for barn og unge i målgruppa. Foreldre og ungdom kan også søke selv.

Hvis DU har eller kjenner noen som dette kan være aktuelt for – nøl ikke med å ta kontakt!
Eigers daglige leder Atle Skailand kan fortelle at flere tidligere har fått innvilget støtte til deltakelse på tiltak i regi av Eiger.
Ingen får selvsagt vite hvem dette er, så om dette er aktuelt for deg eller noen du kjenner – nøl ikke med å kontakte Atle på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 40242267.

Eksempler på tiltak som kan utløse denne støtten kan være f.eks deltakelse på Fotballskole, reise med laget på turneringer ol.

Klart for akademi for de yngste!

Lørdag starter Eiger igjen med akademi for noen av klubbens yngste spillere - de som er født fra 2010 - 2013. Oppstart blir i morgen lørdag fra kl 9.30 til kl 1100 - dvs rett før akademiet for de eldste.

Janne Kvalsund og Lise Hetland skal lede disse samlingene og sammen med spillerutvikler Jone Mathiesen har de laget et opplegg som de håper skal være både lærerikt, nyttig og kjekt! De to spillerne som til vanlig holder til på damelaget gleder seg og håper på mange unger i Norrøn-hallen i morgen!.

Organisert løkkefotball i Norrøn hallen for spillere fra 7-12 år

Det vil de 3 kommende søndagene legges til rette for organisert løkkefotball i Norrønhallen fra klokken 11.00 – 12.30. Da er det bare for alle mellom 7 og 12 år å møte opp og dele seg selv inn i lag og spille god gammeldags løkkefotball.
• Med organisert menes at klubben stiller utstyr og treningsfasiliteter tilgjengelig i dette tidsrommet. Det vil ikke være noen trener som leder og styrer aktiviteten – dette er helt og holdent opp til spillerne selv.
• Med løkkefotball menes at det er deltakerne selv som setter i gang, styrer og kontrollerer aktiviteten. Spillerne er sjefene for aktiviteten.
Dette må anses som et prøveprosjekt 3 søndager før påske – hvor det er 15., 22. og 29. mars løkkefotball avholdes.
Ta med deg kompisen og møt opp til en sosial og kjekk egenaktivitet!
Barneavdelingen Eiger FK

Ballek for 2016 modellene starter opp!

Tirsdag 14 januar, klokken 16.30 – 17.15, starter vi opp med ballek for både gutter og jenter født i 2016. Aktiviteten vil foregå inne i Eigerhuset.
Innholdet vil i all hovedsak være lekpreget aktivitet med innslag av ball, koordinasjon og balanse. Vi ønsker med denne aktiviteten å skape positive erfaringer knyttet til å drive aktivitet – med mye bevegelse, glede og samhold som de viktigste element.

Så er du født i 2016 så er du hjertelig velkommen tirsdag 14.januar klokken 16.30

Facebook: Søk opp «Ballek 2016 Eiger FK» for ytterligere info.

Er det noe dere lurer på er dere hjertelig velkomne til å ta kontakt med undertegnede.

For Eiger
Frank Mong