Skaara-cup avlyst

Vår tradisjonsrike Skaara-cup i romjula er dessverre AVLYST.

Vi har i det lengste håpet at romjulsturneringen – der vi i år skulle feiret 10 årsjubileum – skulle la seg gjøre å arrangere.
Men pandemisituasjonen fører dessverre til at vi må avlyse årets turnering. Grunnen er de siste innstramninger som sier at en ikke skal blande spillere fra ulike lag (kohorter).

Vi lover å komme sterkt tilbake neste romjul!

Nye retningslinjer for sosialisering rundt fotballaktiviteten

Viser til de siste koronarestriksjoner fra myndighetene. I utgangspunktet er idrett for barn og unge fortsatt skjermet fra disse.
Eiger ønsker i denne forbindelse å bidra til hindring og begrensning av smitte ved å gjøre følgende:

- Koronahåndboken gjelder fremdeles uten særlige endringer. (det tillates fortsatt kontaktfotball i for barn og unge under 20 år)
- Vi oppfordrer på det sterkeste at foreldre holder seg borte fra Hålå. Det vil si kun leverer og henter ungene fra Hålå.
- Evt. kamper som forekommer fra dags dato og ut året ønsker vi ikke at foreldre er tilstede.
- Sesongavslutningene kan vi fortsatt kjøre hvis vi kan gjøre disse uten foreldre tilstede,
  altså kun spillerne, trenerne og evt sosialansvarlig rundt lagene får delta på denne sosiale tilstelningen.
  De som føler at det ikke kan kjøres avslutninger uten foreldre tilstede bes om å utsette dette til utpå nyåret,
  når forholdene ligger tilrette for at dette tillates igjen.
- Vi ber alle trenere om at når treningene avsluttes gjøres dette så raskt og smidigt som mulig for å unngå for mye spillere på tvers av kull samtidig på samme arena.

Siste nyheter om korona og fotball finner dere her:

Dette gjøres nå for å stoppe evt spredninger rundt omkring og for at vi fortsatt skal få lov å drive aktivitet sammen med våres håpefulle.
Og husk: Vi er sammen om dette.

Hilsen Styret

FFO 2020/2021

Hei.

Kom og bli med på vår kjekke FFO.
Ungene som er med i FFO stortrives og har det mye kjekt sammen. I løpet av året har vi oss turer på Bowling (1 gang pr halvår),
spiller kamper mot andre FFOer og har muligheten til å delta på egne FFO turneringer.

FFO til høsten blir på tirsdager og fredager for alle, fra kl.13.00 til 16.00. Det blir mat og fotballøkt.
Prisene blir uendret. Månedsprisene blir som følger; 750,- for en dag i uken og 1000,- for begge dager. Søskenmoderasjon er 750,- pr barn ved 2 dager i uken og 500,- for en dag i uken.

Påmelding til høstens FFO kan gjøres ved mail til Andre Olsen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Hvis dere har spørsmål eller ønsker å prøve dette ut en gang eller to før dere bestemmer om ungene deres skal delta på FFO kan dette også avtales med Andre.
FFO kan også kombineres med skolens SFO.

Fremtiden ser lys ut i Hålå

Eigers gutter 8 er en ivrig gjeng på 12 gutter som storkoser seg på trening og kamp sammen. Alle guttene går til daglig sammen på Eigerøy skole, og tilbringer flere ettermiddager i uken med fotballen i Hålå. I år trener de en dag i uken, i tillegg til kamp 1 dag i uken i kampsesong vår og høst. (selv om store deler av våren gikk fløyten grunnet Covid-19)
Fra januar av starter de opp med 2 treninger i uken.
Trenerne er storfornøyde med at samtlige 12 spillere benytter seg av klubbens FFO tilbud 2 ganger i uken.Dette er noe spillerne kommer til å ha igjen for både sosialt og fotballmessig på lengre sikt. Kanskje er det flere av disse spillerne som spiller på A-laget om 10 år.Trenerne er ihvert fall ikke i tvil om akkurat dette.

Guttene trenes av kameratene Ole Jonny Gya, Inge Seglem og Jan Erik Skandsen som også er glade for en unnskyldning til å treffes ofte gjennom fotballen.
Trenerne ønsker enda flere spillere velkommen til kullet «sitt»

Hvis du skulle være i tvil, det er i Hålå det skjer!

G8 2020

Aktivitetsstøtte 2020

Eigersund kommune har mottatt tilskudd fra Barne-, Ungdoms og Familiedirektoratet (bufdir) til en aktivitetespott som skal bidra til at barn og unge i lavinntektsfamilier blir inkludert på sosiale arenaer.
Vi har alle behov for å være inkludert i fellesskapet, men noen kan i en periode eller over lenger tid ha behov for ekstra støtte for å kunne delta. Kanskje er deltakelse i gode fritidstilbud viktigst for akkurat dem som trenger ekstra støtte?

Hensikten med ordningen aktivitetsstøtte for barn og unge er at alle skal ha mulighet til å delta i organiserte fritidsaktiviteter til tross for en vanskelig familieøkonomi. Tilskudd kan ikke dekke medlemskap/kontingent, men kan for eksempel dekke kostnader til leire, cuper, enkeltstående arrangementer, stevner, utstyr etc.
Lag, foreninger, kommunale enheter og andre offentlige aktører kan søke om aktivitetsstøtte for barn og unge i målgruppa. Foreldre og ungdom kan også søke selv.

Hvis DU har eller kjenner noen som dette kan være aktuelt for – nøl ikke med å ta kontakt!
Eigers daglige leder Atle Skailand kan fortelle at flere tidligere har fått innvilget støtte til deltakelse på tiltak i regi av Eiger.
Ingen får selvsagt vite hvem dette er, så om dette er aktuelt for deg eller noen du kjenner – nøl ikke med å kontakte Atle på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 40242267.

Eksempler på tiltak som kan utløse denne støtten kan være f.eks deltakelse på Fotballskole, reise med laget på turneringer ol.