Avsluttet med "Lossi-cup"!

Jenter 7 avsluttet den spesielle 2020 sesongen med Lossicup i Norrønhallen lørdag - en sosial og aktiv Lossifeiring med godt humør og mye glede. «Cupen» ble sparket igang med fellesdans og kanonball. Etter en intern kamp var jentene så selvsikre at de like greit utfordret foreldrene på tribunen til en duell.

Etterpå var det klart for ulike poster med aktiviteter som blindeskyting, fotballbowling, frisbeegolf, hinderløype og prikkskyting, før aktiviteten ble avsluttet med årets siste fotballkamp. Her møttes Miriam fra kaptein Sabeltann, enhjørning, feer og nissejenter til kamp. Deltakerne ble behørig premiert med pokal, drikkeflaske, lue og ikke minst en pose «Lossigodt».

Trenerne takker for et litt annerledes år, og ser frem til mange kjekke år fremover med denne flotte og ivrige gjengen. Vi møttes til nye sprell og spark i 2021!

God jul til alle og enhver.

Takk til Hauen Gull og sølv for støtte til planketter og merker på pokaler.

J7 Lossicup 2020

Skaara-cup avlyst

Vår tradisjonsrike Skaara-cup i romjula er dessverre AVLYST.

Vi har i det lengste håpet at romjulsturneringen – der vi i år skulle feiret 10 årsjubileum – skulle la seg gjøre å arrangere.
Men pandemisituasjonen fører dessverre til at vi må avlyse årets turnering. Grunnen er de siste innstramninger som sier at en ikke skal blande spillere fra ulike lag (kohorter).

Vi lover å komme sterkt tilbake neste romjul!

Fremtiden ser lys ut i Hålå

Eigers gutter 8 er en ivrig gjeng på 12 gutter som storkoser seg på trening og kamp sammen. Alle guttene går til daglig sammen på Eigerøy skole, og tilbringer flere ettermiddager i uken med fotballen i Hålå. I år trener de en dag i uken, i tillegg til kamp 1 dag i uken i kampsesong vår og høst. (selv om store deler av våren gikk fløyten grunnet Covid-19)
Fra januar av starter de opp med 2 treninger i uken.
Trenerne er storfornøyde med at samtlige 12 spillere benytter seg av klubbens FFO tilbud 2 ganger i uken.Dette er noe spillerne kommer til å ha igjen for både sosialt og fotballmessig på lengre sikt. Kanskje er det flere av disse spillerne som spiller på A-laget om 10 år.Trenerne er ihvert fall ikke i tvil om akkurat dette.

Guttene trenes av kameratene Ole Jonny Gya, Inge Seglem og Jan Erik Skandsen som også er glade for en unnskyldning til å treffes ofte gjennom fotballen.
Trenerne ønsker enda flere spillere velkommen til kullet «sitt»

Hvis du skulle være i tvil, det er i Hålå det skjer!

G8 2020

Nye retningslinjer for sosialisering rundt fotballaktiviteten

Viser til de siste koronarestriksjoner fra myndighetene. I utgangspunktet er idrett for barn og unge fortsatt skjermet fra disse.
Eiger ønsker i denne forbindelse å bidra til hindring og begrensning av smitte ved å gjøre følgende:

- Koronahåndboken gjelder fremdeles uten særlige endringer. (det tillates fortsatt kontaktfotball i for barn og unge under 20 år)
- Vi oppfordrer på det sterkeste at foreldre holder seg borte fra Hålå. Det vil si kun leverer og henter ungene fra Hålå.
- Evt. kamper som forekommer fra dags dato og ut året ønsker vi ikke at foreldre er tilstede.
- Sesongavslutningene kan vi fortsatt kjøre hvis vi kan gjøre disse uten foreldre tilstede,
  altså kun spillerne, trenerne og evt sosialansvarlig rundt lagene får delta på denne sosiale tilstelningen.
  De som føler at det ikke kan kjøres avslutninger uten foreldre tilstede bes om å utsette dette til utpå nyåret,
  når forholdene ligger tilrette for at dette tillates igjen.
- Vi ber alle trenere om at når treningene avsluttes gjøres dette så raskt og smidigt som mulig for å unngå for mye spillere på tvers av kull samtidig på samme arena.

Siste nyheter om korona og fotball finner dere her:

Dette gjøres nå for å stoppe evt spredninger rundt omkring og for at vi fortsatt skal få lov å drive aktivitet sammen med våres håpefulle.
Og husk: Vi er sammen om dette.

Hilsen Styret

FFO 2020/2021

Hei.

Kom og bli med på vår kjekke FFO.
Ungene som er med i FFO stortrives og har det mye kjekt sammen. I løpet av året har vi oss turer på Bowling (1 gang pr halvår),
spiller kamper mot andre FFOer og har muligheten til å delta på egne FFO turneringer.

FFO til høsten blir på tirsdager og fredager for alle, fra kl.13.00 til 16.00. Det blir mat og fotballøkt.
Prisene blir uendret. Månedsprisene blir som følger; 750,- for en dag i uken og 1000,- for begge dager. Søskenmoderasjon er 750,- pr barn ved 2 dager i uken og 500,- for en dag i uken.

Påmelding til høstens FFO kan gjøres ved mail til Andre Olsen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Hvis dere har spørsmål eller ønsker å prøve dette ut en gang eller to før dere bestemmer om ungene deres skal delta på FFO kan dette også avtales med Andre.
FFO kan også kombineres med skolens SFO.