Organisert løkkefotball i Norrøn hallen for spillere fra 7-12 år

Det vil de 3 kommende søndagene legges til rette for organisert løkkefotball i Norrønhallen fra klokken 11.00 – 12.30. Da er det bare for alle mellom 7 og 12 år å møte opp og dele seg selv inn i lag og spille god gammeldags løkkefotball.
• Med organisert menes at klubben stiller utstyr og treningsfasiliteter tilgjengelig i dette tidsrommet. Det vil ikke være noen trener som leder og styrer aktiviteten – dette er helt og holdent opp til spillerne selv.
• Med løkkefotball menes at det er deltakerne selv som setter i gang, styrer og kontrollerer aktiviteten. Spillerne er sjefene for aktiviteten.
Dette må anses som et prøveprosjekt 3 søndager før påske – hvor det er 15., 22. og 29. mars løkkefotball avholdes.
Ta med deg kompisen og møt opp til en sosial og kjekk egenaktivitet!
Barneavdelingen Eiger FK

Klart for akademi for de yngste!

Lørdag starter Eiger igjen med akademi for noen av klubbens yngste spillere - de som er født fra 2010 - 2013. Oppstart blir i morgen lørdag fra kl 9.30 til kl 1100 - dvs rett før akademiet for de eldste.

Janne Kvalsund og Lise Hetland skal lede disse samlingene og sammen med spillerutvikler Jone Mathiesen har de laget et opplegg som de håper skal være både lærerikt, nyttig og kjekt! De to spillerne som til vanlig holder til på damelaget gleder seg og håper på mange unger i Norrøn-hallen i morgen!.

Kjekt på Randaberg!

Forrige lørdag deltok Eigers FFO igjen på FFO-turnering i Randaberg Arena. Dette er en fast tradisjon for FFO-en. Turneringen arrangeres 2 ganger i året, en gang i sent i november og en gang i mars. Eiger stilte med totalt 5 lag og totalt deltok 129 lag fra de ulike FFO-er rundt om i Rogaland. Det ble spilt 5-er fotball.
Det var god innsats og fint spill som preget dagen. Det var smil rundt munnene på ungene og det så ut som at samtlige unger koste seg, fikk god matching og hadde en fin opplevelse.

FFO turn.Randaberg.nov 19 2

Ballek for 2016 modellene starter opp!

Tirsdag 14 januar, klokken 16.30 – 17.15, starter vi opp med ballek for både gutter og jenter født i 2016. Aktiviteten vil foregå inne i Eigerhuset.
Innholdet vil i all hovedsak være lekpreget aktivitet med innslag av ball, koordinasjon og balanse. Vi ønsker med denne aktiviteten å skape positive erfaringer knyttet til å drive aktivitet – med mye bevegelse, glede og samhold som de viktigste element.

Så er du født i 2016 så er du hjertelig velkommen tirsdag 14.januar klokken 16.30

Facebook: Søk opp «Ballek 2016 Eiger FK» for ytterligere info.

Er det noe dere lurer på er dere hjertelig velkomne til å ta kontakt med undertegnede.

For Eiger
Frank Mong
47639948

Lucky, lucky bowl!

Spillere, trenere, foreldre, søsken og besteforeldre smilte alle om kapp med solen da årets Lucky Bowl gikk av stabelen på Husabø søndag. Glemt var fjorårets turnering da regnet høljet ned. Eiger stilte i år med hele 29 lag og samtlige fikk en god opplevelse og en fin dag på turnering. Ballek 2014 var et av disse lagene som endelig fikk prøve seg med turnering og fotballkamper. Trener Inge oppsummerte dagen som følger:

"I et strålende vær var det duket for festfotball og moro på Husabø. 2 guttelag og 2 jentelag stilte fra dette årskullet. Alle var spente og kjempeklar til å få spille turnering. Mer spenning og nerver fra foreldrene på siden skal du lete lenge etter. Ungene var eksemplariske og kjempet til dommeren blåste og litt til. Målene rant inn begge veier til stor begeistring for ungene. Et av flere store høydepunkt var pokalutdelingen".

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand