Kamp, Sesongkort og Scoringsklubb

I kveld braker det altså endelig løs med seriestart i 4 divisjon for a-laget vårt.
Hana gjester Hålå, og de gule fra "fjedle" har nok tenkt å gå hardt ut fra start mot et Eiger lag som er spådd en plass i toppen. Trener Stian Hunnestad med team lover en kampsugen tropp og føler at den 11-eren som mønstrer på er meget slagkraftig.
Det er meldt om kjempevær, og da gjør man som en god lokal forankret breddeklubb skal gjør - tar frem grillen, og tilbyr nygrillede pølser og hamburgere. Alt ligger til rette for en hyggelig fotballkveld i Hålå. Programbladet kan leses på eigerfk.no - bla nedover på fremsiden.

Litt mer info

INFO om sesongkort:
Sesongkort koster kr 500,- som inkluderer alle sesongens kamper Ligger klar i Eigers VIPPS oversikt, og fås kjøpt i "buå t Eilif" - eller hos Atle Skailand i Hålå på dagtid. Vanlig inngang, er ellers kroner 50,- Dette ligger også klar i vipps.
INFO om scoringsklubben:
Meld deg på i vår scoringsklubb og du er med å støtter klubbens jobb i barne - og ungdomsavdeling. Dette må gjøres selv om du har vært med tidligere da vi fornyer listene.
Kr 10 pr mål (Faktura sendes etter sesongslutt)
Vi trekker ut 2 vinnere av gavekort gitt av Egersund Servering på hver hjemmekamp
Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller pr telefon 40242267