Silje tar nye steg!

De som har holdt seg i Hålå de siste 5-10 årene, har nok sett Silje Skaara Helgesen. Hun har gjennom barne- og ungdomsårene vært med på det meste av de tilbudene Eiger har tilbudt i Hålå. Hun har stilt opp og trent mye, både på lagstreninger, FFO, Akademi og UG-gruppe. I tillegg har hun representert Eiger på ulike kretslag, og videre til landslagssamlinger for aldersbestemte landslag for Norge.

Målrettet og hardt arbeid over tid lønner seg. God treningsmoral, gode holdninger og et velutviklet «vinnerinstinkt» førte henne til Viking i 2019 der hun har fått oppleve å bl.a vinne NM for jenter 16 år. Hun spilte også med Vikings damelag i kvalifiseringskampen for opprykk til Toppserien nå i høst.

Rett før jul ble det klart at Silje tar et nytt karrieresteg, da hun kommende sesong skal spille for Stabæk, Bærums stolthet!

Planen er at hun skal flytte østover nå i løpet av vinteren, og skal der dele leilighet med ei tidligere lagvenninne. Hun skal først og fremst ha sin treningshverdag sammen med akademilaget J19 til Stabæk, med det skal være muligheter for hospitering med A-laget, dersom alt utvikler seg slik hun håper.

Eiger FK ønsker Silje lykke til med nye utfordringer i Stabæk!

Silje Skaara Helgesen NM vinner 2019

Silje S Helgesen web

Silje Skaara Helgesen

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn