Voksentreffet utsettes

Hei.

Vi utsetter voksentreffet. Vi ser ikke syn på å gamble på at samfunnet er åpnet opp nok i slutten av januar. Vi setter da heller opp ny dato for voksentreffet 19. mars. Vi håper da at situasjonen tillater full fest igjen i Hålå. Alle som er påmeldte vil fortsatt være påmeldt på den nye datoen. For mer info kontakt Atle Skailand på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi valgte 19.mars pga at det er Eiger FK`s fødselsdag og i 2022 blir Eiger 61 år. Siden vi ikke fikk feiret 60 år i 2020, håper vi å kunne kombinere voksentreffet med fødselsdagen. Vi håper å se fullt hus lørdag den 19. mars:)

 

Mvh Styret

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn