Er du godt voksen og har lyst å spille fotball?

Det kommer fra tid til annen forespørsler om ikke Eiger har et tilbud for litt eldre (i fotballsammenheng) spillere som kanskje syns både 5. og 6.divisjon blir litt for seriøst. Nå har du sjansen. Vi prøver å få til et veteranlag gjennom appen Spond. Vi forsøker allerede neste søndag kl 2000 i Norrøn hallen. Du trenger ikke være medlem for å komme, bare ha lyst å bevege deg litt og spille med andre i samme "tilstand".

Eiger veteran bruker appen Spond for å organisere aktiviteter og dele informasjon, så det er fint om du registrerer deg der først - så vet vi hvor mange som kommer i tillegg til at info kan spres på en grei måte.

Åpne lenken for å melde deg inn: https://group.spond.com/BFKXU

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn