Tre nye år med Bøgh Hafsø

Bøgh Hafsø og Eiger FK fornyet denne uken avtalen som er sydd sammen over samme lest som man har hatt i en rekke år nå. I praksis innebærer dette blant annet at Eiger beholder Toyota som sin foretrukne "firmabil-leverandør", Eigers hovedarena skal fortsatt bære navnet Bøgh Hafsø-banen, Bøgh Hafsø skal profileres i Eigerposten og på klubbens nettside i tillegg til at a-lagets overtrekksdresser skal bære Bøgh Hafsøs logo. I tillegg sparret Bøgh Hafsø og Eigers daglige ledere, Jørgen Larshus og Atle Skailand rundt en rekke nyskapende tiltak og kampanjer som klubbens medlemmer vil få nytte av etter hvert. 

Bøgh Hafsø Bilforretning ble stiftet i 1952 og nærmer seg således 70 års jubileum. For Eiger har Bøgh Hafsø vært en seriøs og god samarbeidspartner i en årrekke allerede og klubben er svært fornøyd med at den lokale bilforhandleren blir med videre. Bøgh Hafsø er alltid klar for å lage gode tilbud både på nybil, bruktbil og på ettermarkedet for Eiger FK sine medlemmer!

Bøgh Hafsø 3 års avtale 2021 2.web.JPG

 

  • Opprettet .
  • Treff: 227

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn