Eigers jenteforening starter opp igjen!

- Følger selvfølgelig smitteregler
- Lage en plan på tiden fremover og hva vi skal produsere. Er allerede i gang med noe.
- Ønsker nye velkommen !
- For å bli me trenger en ikke kunne verken strikke eller sy. Her kreves faktisk ingen ferdigheter !!! ALLE er velkomne. Vi har det utrulig sosialt og koselig! Du kommer når det passer deg!
- Er også i gang med å planlegge oppussing av kafeen som blir kjekt og spennende !
- Lurer du på om dette er noe for deg å bli med på er det bare å ta kontakt med Lillian Simons.