Nær 400 000 i grasrotandelen i fjor!

 Antall støttespillere som tilgodeser Eiger med sin grasrotandel økte igjen i løpet av 2020. 560 givere ved årets begynnelse ble til 577 ved årets slutt. Beløpet som Eiger har mottatt gikk imidlertid litt ned der 404 848 kr. i 2019 ble til 398 993 i 2020. Det er likevel igjen all grunn til å være strålende fornøyd med resultatet. Man opplever i dag sterk konkurranse fra utenlandske nettbaserte spillselskaper, men det at Norsk Tipping står så sterkt i Norge er viktig- både på bakgrunn av grasrotandelen som tross alt gir lag og foreninger uvurderlig støtte, men også på grunn av tippemidler som nærmest er en forutsetning når nye bygg og anlegg skal bygges. Det begynner å bli en del eksempler i Egersund og Dalane på bygg og anlegg som er realisert med tippemidler.

Norsk Tipping sier på sin nettside at gjennom Grasrotandelen får folk mulighet til vise sin støtte til det idrettslaget eller den foreningen som ligger deres hjerte nærmest. Pengene er en viktig inntektskilde for små og store lag og foreninger landet rundt.

Hvis du lurer på hvordan du kan støtte Eiger FK med din grasrotandel - ta en titt på denne siden!

  • Opprettet .
  • Treff: 121

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn