Trekningen er foretatt

Trekningen av de snaut 100 gevinstene i jenteforeningens julebasar er nå gjort. I en seanse på foreningens facebookside, stødig ledet av Marit Østebrød - ble alle vinnere lest opp i dag kl.1400. Før trekningen rettet Eigers jenteforening en stor takk til distriktets næringsliv, alle loddkjøperne, de som hadde bidratt med positive kommentarer og "likes" på sosiale medier og en liten takk til seg selv også som har jobbet med dette i lang tid.

Premiene kan hentes i Hålå i dag frem til 1600 - ellers etter avtale. Et unntak er dog produktene fra Prima Jæren. Disse ankommer først på tirsdag - vinnere får beskjed om henting.