Sååå kjekt!

Jenteforeningen har hatt travle dager i det siste. Julebasaren med loddsalg har gått sin vante gang og fortsatt selges det bra med lodd. Mange, både i og utenfor kommunen henvender seg med ønske om å kjøpe. Jentene har også "åpnet" sin julebutikk denne uken og responsen har slått alle forventninger. Det til tross for at den fysiske butikken i Hålå måtte utgå grunnet Covid-19 bekymring. 23 kranser er laget og i skrivende stund er det bare 6 igjen. De 5 juletreene de hadde laget var solgt nærmest før de ble lagt ut for salg. Også de øvrige produktene den driftige gjengen har laget, har røket ut i stort tempo.

På tross av den enorme responsen medlemmene i jenteforeningen har fått i år, er det den sosiale biten med lått og løye og kjekt samvær som er det kjekkeste med det hele. "Me he det sååå kjekt", sier de.

Søndag førstkommende er det klart for "live-trekning" på Eigers facebookside - kl.1400. Frem til da vil det fortsatt være mulig å få tak i lodd eller ting i butikken. Sjekk selv utvalget her.

Julebasar butikk 2