Tar ikke sjansen på "åpen butikk"!

Eigers jenteforening hadde planer om å sette et skikkelig punktum for årets julebasar med "butikk" i Eigerhuset 15. til 18. november. Det blir det ikke noe av - i sin tiltenkte form og grunnen er selvsagt frykt for Covid-19. "Jeg anser ikke sjansen for å være stor, men tenk hvis noen hadde blitt smittet etter et besøk hos oss", sier jenteforeningens Lillian Simons.

Salg blir det likevel - i en eller annen form. Simons sier at man nå sonderer muligheten for å sette opp en nettbutikk, hvis det lar seg gjøre på så kort tid. Hvis ikke har man andre plattformer som Instagram og facebook - så salg skal det bli uansett.

Jenteforeningen er trygge på at det blir stor rift om enkelte av produktene de skal selge. Alle husker julekransene fra fjorårets julebasar. De ble utsolgt på 90 sekunder og det vil bli slike å få tak i også i år, sammen med utrolig mye annet fint. Man vil publisere hele katalogen av varer like over helgen, men noen smakebiter ser du i bildene under denne saken.

For øvrig kan jenteforeningen berette om et fantastisk loddsalg som langt overgår forventningene. Salget av loddene avsluttes neste helg!

Julebasar butikk 2020 2