Klart for åpen hall igjen!

Hver søndag mellom klokken 09.00 – 11.00 er det åpen hall (begge hallene tas i bruk ved behov) i Hålå for alle barn mellom 0-6 år. Med tidvis surt og kaldt vær – er dette «ikke organiserte tiltaket» et ypperlig alternativ en søndags formiddag. Her tilrettelegges det fri, impulsiv lek med og uten ball. Et aktivitetstilbud som er sosialt og kjekt, både for unger og voksne.
Kom og bli med!

For å oprrettholde smittevernsreglene; er dere nødt å sprite hneder når dere kommer og går. Den ansvarlige som åpner opp hallen, skriver ned navn og tlf nr på de som møter opp (denne listen slettes etter 10 dager).

Fri søndagsaktivitet i Hålå
Åpen hall for alle mellom 0-6 år
Søndager: 09.00 – 11.00
Man trenger ikke være Eiger-medlem for å delta på åpen hall!