Fantastisk salg av loddbøker

Jenteforeningen betegner salget av loddbøker til årets julebasar som fantastisk. Faktisk nærmer det seg samme antall solgte loddbøker som i fjor, da man tross alt hadde basar og solgte mye på selve basardagen i Eigerhuset.

Jenteforeningen var før årets loddsalg svært spente på hvordan både loddkjøpere og potensielle gavegivere ville respondere i en svært spesiell tid. Konklusjonen er at man har opplevd veldig positive lokale bedrifter som har vært rause med å sponse med gaver. Gjengen er svært takknemlige for positiviteten de har blitt møtt med i møte med bedrifter som har ønsket å sponse basaren.

Daglig leder Atle Skailand er imponert over det jenteforeningen har fått til  og sier det er en dyktig gjeng som både har det kjekt sammen og som har utvist god dugnadsånd. For selv om næringslivet har stilt opp med mye flott, lager også jenteforeningen selv mye fint som loddes ut! Både antall gevinster og kvaliteten på det man faktisk kan vinne, er svært bra i år, mener Skailand.

Jenteforeningen minner om at man alltid har plass til flere medlemmer. Alle er velkomne og det er ingen krav til å kunne noe håndarbeid. Kaffe drikkere eller brusdrikkere som trenger "å lofta vedet"i godt selskap, er også velkomne.

Jenteforeningen 2020 2.web

- I tillegg til salg av loddbøker vil det bli «butikk « i Hålå med salg av mye fint jenteforeningen har laget. Blant annet det som trolig var det mest populære i fjor, nemlig julekranser i tillegg til juletrær , støpte nisser, inneblomster i flotte potter, støpte stum tjenere og masse fint strikk! Det er bare å komme og se. Åpningstider blir behørig annonsert og publisert i Eigers ulike kanaler!

Følg Eigers julebasar her

  • Opprettet .
  • Treff: 374

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn