Vel gjennomført fotballskole

 

De to siste dagene i høstferien kunne Eiger i samarbeid med Owe Salvesen ønske velkommen til fotballskole. 

 

FS HST 2020 2

Owe med sine hjelpeinstruktører bestående av etablerte trenere, samt spillere på både gutte og damesiden. 

 

Høstens fotballskole ble gjennomført inne i Norrønhallen, godt skjermet for vær og vind. Spillerutvikler Andre Olsen rapporterer om ekte fotballskolepreg, flinke deltagere, mange jenter, og roser og takker alle involverte trenere. Han oppsummerer med at det oppleves som en sann glede å bevitne ungene i aksjon. 

 

FS HST 2020 3

Owe Salvesen bemerker også hvor kjekt med at så mange jenter deltok. Av i underkant 40 deltakere var nesten 50% jenter. Da er det også ekstra gøy å kunne stille med dedikerte, interesserte  jentetrenere.  

For flere bilder - Se EigerFK på facebook

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn