En stor TAKK til dere over 20!

Hei, en stor TAKK til dere over 20!

pning Norrnhallen
Til alle dere som står på, dag inn og dag ut for breddefotballen i klubben vår Eiger FK.
Dere er kjempe rollemodeller/forbilder for våres unge og håpefulle barne og ungdomsspillere.
Dere viser hvordan man opprettholder treningsmotivasjonen uke etter uke når signalene fra øverste hold i Norge
har vært at vi ikke får lov å gjøre det vi elsker aller mest; å konkurrere utpå banen, kjempe om ballen og ha det gøy med ball SAMMEN.

Vi gleder oss og håper at det ikke drar for langt ut på det nye året før dere kan fortsette der dere slapp i mars.
Hold på motivasjonen inn i de mørke månedene og kom tilbake med et fyrverkeri når det åpnes opp.

Mvh Styret og SU i Eiger FK