Endelig i gang

Da kunne endelig kampene komme i gang - noe som nok var etterlengtet hos både hos spillere og foresatte. Tilskuerskaren av foreldre, søsken og besteforeldre er et godt tegn på det. 

Det ble tirsdag spilt 3 kamper i barne- og ungdomsavdelingen. 

Jenter 11 møtte Nærbø og kunne registrere gode 4-3 til Eiger jentene. 

Også Jenter 12 åpnet sesongen fint med å slå Riska 4-1. 

Gutter 12 spilte 4-4 mot Nærbø. 

Alt i alt en fin oppstart på disse lagene. 

August 2020 Jenter 12

Jenter 12 mot Riska (god plass til innkast når publikum måtte stå 2 meter bak) 

Så må jeg få rette en stor takk til kampvertene som holdt kjempegod orden og oversikt over sine respektive kamper. Tror faktisk kanskje noen syntes det var greit med et klart skille mellom publikum og spillere. 

Presiserer videre at kampvertene, som er en vesentlig del av kampavviklingen i høst, må være tidlig ute - møt gjerne motstanderlaget allerede på parkeringsplassen. Vis toaletter etc før dere tar dem til hhv spiller og publikumsone. Mens kampen pågår skal ikke spillere inn i publikumsone, og publikum/ foreldre skal ikke inn i spillersone. 

Husk 2 meter buffersone mellom publikumsone og banen det spilles på. 

Minner om kampreglement og kart gjeldene for perioden - disse kan gjerne sendes motstanderlag før kamp, så er de oppdatert på hva som gjelder hos oss før ankomst. 

Ønsker alle masse lykke til videre med kampene. 

 

Rober Myklebust - Sportslig leder Eiger FK

Sesongstart 2020 2

 

 

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn