Kampregler Korona

Da har vi satt sammen en veileder for gjennomføring av høstens kamper som skal tilfredsstille gjeldende føringer.

Merk spesielt rollen som kampvert, denne skal ta imot gjestende lag samt ved mottak kontrollere at de har oppdatert navneliste med telefonnummer på alle spillere, trenere, foreldre og øvrig publikum. Eiger FK ønsker at dette laget selv beholder denne listen i minimum 10 dager for evt behov for smittesporing. Det kan også være lurt at enkelte lag, på dager med mange kamper, avtaler parkering nede ved Eigerøy Skole. Kampverten skal også følge spillere og foreldre til hver sine soner i forbindelse med kampen, og etterse at disse holder seg innenfor sine tildelte soner i løpet av kampen. Spillere skal blant annet ikke inn i publikumsoner mens kampen pågår. Vil også anbefale at kampvert tydelig forklarer hvor det finnes toalett. Vi henviser til toalettene inne i gangen ved hovedinngang. Der lag ikke har kapasitet i trenerteamet til å fylle rollen som kampvert bes det om at øvrige foreldre stiller opp og fyller denne rollen, det er viktig at trenerne får mulighet til å fokusere på rollen sin som lagleder under kampene. 

Krav om avstand mellom baner gjør at det maks lar seg spille 3 kamper på tvers av en 11`er bane. Vi har derfor laget et nytt oppsett på baner. Kart over inndelingen finner dere i link nedenfor pluss at dette vil bli hengt opp i Hålå. 

Alle kampene vil bli lagt inn i kalender med henvisning til banenr. Det er derfor viktig at lag som skal trene sjekker kalender i god tid før trening om hvorvidt det er ledig bane for trening. 

Det anses som svært viktig at alle er tro mot kampreglementet, gjør innholdet også kjent blant foreldre.

Minner samtidig om at alle involverte på lag 13 år og oppover skal ha gjennomført Fotballens Koronavettkurs - Trykk HER.

Til info så har Helsedirektoratet torsdag 13. august fjernet regelen for 2 dager karantene ved gruppebytte. Les mer HER.

Da ønsker Eiger FK alle lag i barne og ungdomsavdelingen lykke til med avviklingen av høstsesongen.  

KAMPREGLEMENT KORONA

BANEOVERSIKT KORONA

OPPDATERTE KORONAVETTREGLER

 

Rober Myklebust - Sportslig leder Eiger FK

 

  • Opprettet .
  • Treff: 362

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn