Oppstart kamper og treninger høsten 2020

Obligatorisk koronakurs for alle spillere

Alle spillere over 13 år må gjennom et smittevernskurs for å få lov til å spille organisert fotball.
Les mer informasjon her.

E-kurset er delt i to og starter med en læringsdel før man må bestå en prøve på fem spørsmål.
Man må svare rett på alle spørsmålene for å få tillatelse til å spille organisert fotball.
Det er beregnet at kurset og prøven tar omtrent 15 minutter å fullføre.
Det kommer detaljert informasjon til klubber og spillere om praktisk gjennomføring av kurset i begynnelsen av uke 32.

Ungdomsspillere må ha fullført kurset i løpet av august, mens seniorspillere (over 20 år) må ha gjennomført det før de kan starte igjen.
Når kursene er klare må spillerne logge seg inn på minidrett for å gjennomføre, og det er klubbene som får ansvaret for oppfølgingen.

Minner også om de gjeldende koronavettreglene for fotballen.

Koronavettregler

Hålå og anlegget.

Vi åpner opp Norrønhallen og Eigerhuset for trening fra og med mandag 03.08.
Det vil fortsatt ikke være mulig å benytte seg av garderober før vi kommer ut med ny og annen info om det.
Vi gleder oss til å se mer aktivitet utpå gressmatta i høst enn det har vært i vår. Vi satser/håper på at vi
mtp aktivitet kan fortsette med aktiviteten som er tillatt nå, og at det kommer ny informasjon om når regjeringen ser for
seg at de åpner opp for nærkontakts aktivitet også for de over 20 år. Denne infoen har de lovet skal komme på pressekonferansen den 10.08.

hl2