To strålende uker er over!

Den fantastiske første-uka, ble som forventet etterfølgt av en like fantastisk andre-uke på årets sommer-AFO. Litt dårlige vær var det riktignok, men trivselen var upåklagelig. Leder Andrè Olsen sier det har vært to kjekke, men hektiske uker, og sier videre at det nok en gang har vært en sann glede å være sammen med ungene.

Den våte mandagen ble tilbragt med lek, konkurranser og god mat og drikke i Norrøn-hallen og Eigerhuset. Tirsdag gikk turen til Vandringshavn, der ungene virkelig koste seg med bl.a. fanging av krabber. Onsdag gikk turen til Ærevik, mens torsdagen ble tilbragt i Vannbassengan. Mye bading, grilling og kjekke aktiviteter/konkurranser har stått på programmet hele uken.

Denne uka vil nok enkelte påstå ble ekstra «løyen». På mandag i den tradisjonelle kampen «Ungene mot de voksne», falt Frode (Vinningland) som en potetsekk i bakken og vrikka ankelen. Tårene kom, og smertene var store. Som unge Vinningland selv sa: "Jeg prøvde på en spesial-finte, men ble nok litt ivrig, men til stor glede for ungene!" Selve kampen endte for øvrig med en knepen ettmåls-seier til de voksne….

Sommer AFO uke 2 2020 2

Turen dagen derpå til nevnte Vandringshavn, ble derfor en liten (eller stor) utfordring for Frode. Veien ned fra parkeringsplassen ble et ork, men han bet tennene sammen. Dessverre gikk det ikke lang tid før han igjen låg i bakken å vrei seg. På et imponerende vis kjempet han seg likevel ned til vannet på krykkene. «Dette var hardt», sa han da han kom ned, mens han smilende tok en velfortjent hvil. På slutten av denne dagen, fikk for øvrig Malin Zakariassen og Andrè Olsen et noe ufrivillig bad etter litt lek. Andrè mistet balansen med Malin i hendene, og plutselig lå begge i det våte element med klærne på. Latteren var stor da «ulykken» et faktum. Malin syntes det bare var kjekt. Olsen på sin side var nok bare delvis enig i akkurat det!

Andre høydepunkter for ungene denne uken har utvilsomt vært hjemmelaget gele og brownies - i tillegg til sjokoladekake på fritidsordningens siste dag.

Andrè og hans medhjelpere ønsker alle ein riktig god sommer, og ser allerede fram til neste år. "Vi måtte sette et tak på 28 unger pr. uke, og dette sier alt hvor populært Sommer-AFO har blitt. Helt magisk", avslutter en smilende Andrè Olsen.

Masse bilder fra de to ukene på årets sommer AFO finner du på Eigers facebookside