Rekord-deltakelse på sommer AFO

Årets sommer AFO har rekord-deltakelse med 28 påmeldte begge ukene dette går av stabelen. Deltakerne, Andrè Olsen og hans mange medhjelpere kunne ikke fått en bedre start på årets sommer AFO med strålende vær og fine turer til Skadbergsanden, Vannbassengan, Gådå, Brusand og Hetlandskogen. 

"Vi har i grunnen vært utskjemt med bra vær alle de årene vi har hatt dette konseptet", sier Andrè Olsen. "Starten på neste uke ser ikke fullt så lovende ut med tanke på vær, men vi har Eigerhuset og Norrøn-hallen å spille på og planen er lek, turnering og mye god mat likevel", fortsetter Olsen. Den selvutnevnte grillkongen Frode Vinningland lar seg nok ikke stoppe av været, mener Olsen.

Den litt mer frie og annerledes hverdagen merker nok spesielt deltakerne som til vanlig deltar på Eigers FFO, for under de to ukene sommer AFOen varer, byttes tempo, omstilling, innsats og vinnervilje ut med kos, samhold og inkludering. Andrè Olsen og medhjelperne hans har fokus nettopp dette, og der mener Olsen at de sammen med greie unger har blitt knallbra. Foruten Andrè Olsen selv er det Iselin Kristensen Leidland, Thomas Andreassen, Steffen Kjørmo, Monica Jenssen, og Bernt Pedersen som utgjør de voksne på årets sommer AFO.

  • Opprettet .
  • Treff: 253

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn