God Sommer

Hei alle Eiger venner

Da kom sommeren over oss og våren 2020 må vel være det mest tragiske vi har opplevd for fotballen i nyere tid. Tenk å ikke få drive med aktiviteten vår slik vi ønsker, og ikke minst spille kamper. Kamper og turneringer må vel være noe av det essensielle i det vi driver med på banen, en slags eksamen på det vi driver med på treninger. Da det for litt siden kom anbefalinger fra nasjonale helseråd om å ikke åpne breddefotball før september, har det vært store reaksjoner i hele fotballnorge. Eiger har hatt sin markering av standpunkt med innlegg i lokalavis (Dalane Tidede 20.06.2020), utenom det så kan vi påvirke i sosiale medier etc. Heldigvis kom gladnyheten 23. juni da kulturdepartementet hadde fått grønt lys fra helsemyndigmyndigehetene om å åpne breddefotball, med den bakside at dette gjelder opp til og med 19 år. Dessverre så betyr dette at fortsatt kan ikke A-lagene fra 2. divisjon kvinner og 3. divisjon menn spille kamper, og de som er over 20 år og ikke en del av toppfotballen kan heller ikke trene som normalt. Altså dette rammer A-laget vårt og damelag på en slik måte at denne åpningen ikke gjelder dem, som dermed fører til begrenset jubel. Vi må likevel glede oss over at kamper oppsatt i barne og ungdomsfotball nå ser ut til å gå etter planen med oppstart august. Terminlistene skal være satt og tilgjengelig i Min Fotball appen.

Vil uansett nytte anledningen til å takke alle spillere, trenere, oppmenn, foreldre, frivillige, supportere som stiller opp for klubben i en tøff tid. De fleste lag har begynt treninger. Mange har nok andre, les begrenset, ferieplaner og fortsett gjerne med tilbud om fotballtrening inn i ferien også, selv om det kan være motivasjonsmessig utfordrende. Nå håper vi at tingene går som planlagt og gleder oss til masse kamper i august. 

Vi har nå satt opp to ballbinger ute, disse blir stående oppe som et tilbud til bruk, men understrekes at de må brukes korrekt. Blir det antydning til misbruk så må vi ta de inn, oppfordrer alle til å vise respekt for Eiger sitt anlegg og utstyr. Uteanlegget til Eiger er til disposisjon hele sommeren - bruk det.

Flere lag hadde en uformell avslutning med pølsegrilling, is og bading siste uken før skolen tok ferie. Det er viktig med slike små tilstelninger for å "skape lag". Enkelte andre lag har gått i det eksemplariske damelagets fotspor med å arrangere kveldsmat en gang i måneden etter trening.
Dette anbefales som sosialt tiltak, både for spillere og voksne, er enkelt å gjennomføre ved at 1-2 foreldre ordner mat mens laget trener og så kan spillere og trenere komme til "dekket bord". Kafe og kjøkken oppe vil derfor gjøres tilgjengelig for alle lag som ønsker når situasjonen igjen (forhåpentligvis snart) tillater det.

Fra 03 august åpner vi Norrønhallen igjen for normal bruk og treningstidene vil da gå tilbake til slik de var før hele korona situasjonen oppsto, med noen endringer. Er det noen som har prekære behov som resulterer i ønsket endring av treningstid må dette varsles deres respektive barne eller ungdomsleder innen utgangen av juni. Senioravdeling kan kontakte Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Mrk at hallen tillates ikke brukt før 03 august, dette på grunn av krav til renhold.

Tradisjonen tro vil Eiger gjennomføre Barnas Fotballdag, dersom koronasituasjonen tillater det, første helgen etter skolestart. Dette er for barn opp til 10 år, og alle barn på Eigerøy og Grøne Bråden får ranselpost om dette.

Etter vi har en forhåpentligvis god sommerferie så kommer plutselig høstsesongen raskt, deriblant andre aktiviteter som følger høsten med. Eiger kommer til å arrangere merketakingsdag som vanlig og som flere nok opplever så kommer denne like plutselig hvert år som igjen fører til at panikktreningen begynner. Teknikkmerkene er basert på basisferdigheter som skal sitte i kroppen - helst hele året. Det anbefales derfor jevnlig trening, og spesielt kanskje egnet som sommeraktivitet i år når dere sitter på hytta eller campingvogna. Ta med ball og tren, øvelsene finner dere her.

I løpet av høsten skal sportsplanen og innhold på nettsider gjennom en revidering og oppfriskning. En del av dette er omfattende arbeid, og har noen konstruktive innspill om dette så ønskes dette velkomment.

 

Da gjenstår det å si GOD SOMMER - og velkommen tilbake i august.

 

Rober Myklebust - Spotslig leder Eiger FK - På vegne av Sportslig Utvalg og Styret

 

 

God sommer 2020 01

 

  • Opprettet .
  • Treff: 595

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn