Julebasar 2020

Jenteforeningen er nå godt i gang igjen etter Covid 19 utbruddet, dog med regler som skal ivareta den enkeltes helse.
Samfunnet åpnes gradvis opp litt etter litt og den driftige gjengen ser for seg at det igjen skal la seg gjøre å avholde julebasar – nærmere bestemt den 15. november 2020

Julebasar 3

Jentene i foreningen har allerede strikket mye, egentlig en fin ting å gjøre i «corona-tiden». Det er også allerede kjent at jenteforeningen har fått masse fint fra nå nedlagte Maria & Maiken. Dette skal fortrinnsvis brukes som gevinster til rullelappsalget, men gjengen mener de fortsatt trenger noen gevinster som er spesielt rettet til barn. De hadde derfor satt veldig pris på om noen i klubben hadde ønsket å bidra med dette. Slike saker kan leveres til daglig leder eller noen i jenteforeningen.

Sist mandag var jenteforeningen igjen på plass i Hålå – denne gang for å støpe mye fint. Det ble faktisk så bra at bildene må holdes hemmelig ? Pizza bakeren stilte som vanlig opp og sponset med pizza, så det ble en riktig så flott ettermiddag.

Julebasar 2

Julebasar 5

Vi har det vanvittig kjekt med masse latter og moro. Jentene vil igjen si at det er plass til mange flere, så bare kom å bli med !