Stemningsrapport fotballskole dag 2

Søndag morgen møtte elevene på nytt til strålende vær i Hålå. Dagen forløp seg på etter samme oppskrift som lørdag, 2 timer trening, lunsj hvor 100 pølser ble fortært, deretter 2 timer med trening, som ble avsluttet med litt uhøytidelig konkurranser. 

FS DAG 2 02

God innsats på feltet

Dagens instruktører fra A-laget var Anthony Nesvåg, Eivind Blakstad og Alex Svanes. 

Til tross for at årets skole ikke ble fyllt opp med tanke på hvor mange vi kunne hatt, så ble det en kanongøy opplevelse for de som deltok. Det er viktig å presisere at når Eiger arrangerer slik skoler så er dette for alle som liker fotball og synes det er gøy. Målet er å skape samhold og glede, også på tvers av klubber, alder og ikke minst kjønn. 

Det hadde derfor vært veldig kjekt om flere jenter ville blitt med. På årets skole deltok det bare 4 jenter, og de savner også flere jenter. 

FS DAG 2 03

 Jentene Sofie Tingbø, Kine Ege og Luna Njåstad er blant få jenter på fotballskolen. Dette synes de er synd og oppfordringen deres er klar: Kom å bli med, dette er også for jenter, og vi har hatt 2 kjekke dager i Hålå. 

FS DAG 2 04

 Malin Tollefsen deler de øvrige jentene sin oppfatning. Dette er gøy, skulle ønske de andre jentene ikke satt hjemme. 

 

For øvrige bilder - se Eiger FK på facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Opprettet .
  • Treff: 313

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn