Stemningsrapport fotballskole dag 1

Saken vil bli oppdatert gjennom helgen.

Lørdag morgen kunne vi ønske ca 30 ivrige fotballelever velkommen til en av de første fotballskolene i Norge etter Covid19 utbruddet, velkommen til Hålå. 

Selv om det ikke ble deltakerrekord ønsket vi ihvertfall å tilby kvalitet med erfarne Owe Salvesen i spissen. Med seg har han Frode Vinningland, til vanlig å se på Eigers AFO/FFO, Lise Hetland og Ine Bilstad fra damelaget, Jonas Skulstad, Stein Johnny Myklebust, Teo Noveng og Sondre Tveit fra A-laget. Alle disse er godt støttet av styreleder Anders Midbrød, leder i barneavdelingen Tommy Sønsteli og Marit Andreassen som alltid støtter godt opp om bevertning. 

FS02

Deltakerne ble ønsket velkommen av Tommy Sønsteli, Owe Salvesen og Frode Vinningland før de ble delt inn grupper og skolen var i gang. 

Stemningsbilder: 

 FS03

 FS04

 FS05

 FS06

 FS07

 FS09

 FS10

FS11

 

FOR FLERE BILDER SE EIGER FK PÅ FACEBOOK

  • Opprettet .
  • Treff: 598

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn