Fotballskole med Owe

Da vi endelig ser at det begynner å løsne litt i situasjonen for barneindretten ønsker vi å invitere fotballsultne til

Eiger Fotballskole med Owe Salvesen

Lørdag 13 og søndag 14 juni kl 10 - 15

For 3. - 8. klasse

Pris 450,- inklusiv lunsj

Betaling: Vipps til nr 10 92 61 (Fotballskole 2020)

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 Merk emnefelt med Eiger fotballskole + navn på elev
Påmeldingen må inneholde navn på elev, fødselsår, kontaktperson foresatt inkludert telefonnummer samt moderklubb.
Forbehold om nok påmeldte.

Vedrørende Korona:

Fotballskolen avholdes i samråd med og godkjenning av stedlige myndigheter. Dette gjelder også servering, toalettforhold og renhold.

Alle øvelser på fotballskolen vil bli regulert i henhold til regler fra FHI og NFF som er gjeldende på det tidspunkt fotballskolen avholdes.

Det er viktig at påmeldingen inneholder all nødvendig informasjon – dette er både til gruppeinndeling samt dersom behov for smittesporing.

Plan for gjennomføring:

0945 – 1000   Oppmøte deltagere - velkommen - inndeling i grupper
 1000 – 1200  1 økt
 1200 – 1300  Lunsj/ pause (Servering Eiger)
 1300 – 1500  2 økt
DAG 2
1000 – 1200  3 økt
 1200 – 1300  Lunsj/ pause (Servering Eiger)
 1300 – 1500  4 økt