Satser på reprise i november!

Jenteforeningen har også merket koronasituasjonen og hatt lite aktivitet så langt i år. Nå er imidlertid gjengen klar for ny innsats og målet er å gjenskape den overveldende responsen arrangementet i høst gav. Ideene er mange og med lærdommen fra sist i bakhodet satser de på et enda bedre arrangement i 2020. Det planlegges ut fra et scenario der vi får mer normale tilstander i AS Norge, men skulle det vise seg at man må tenke alternativt har også jentene en plan B. Nå produseres gevinster og det er allerede på plass en rekke gevinster til loddbok. Snart begir også gjengen seg i gang med å produsere gjenstander i betong. I tillegg er det planer om flere premier de tror det blir stor rift etter! Bildene i denne saken er fra samlingen i Eigerhuset i går!