Eiger FK har mottatt GAVE fra Sparebankstiftelsen i SR-Bank

Dagen før årsmøtet, mottok Eiger FK en ny gave fra Sparebankstiftelsen, denne gang pålydende 250.000 for oppgradering av flomlysanlegget på Bøgh Hafsø banen. Det er ikke så lenge siden Eiger mottok midler fra samme stiftelsen til å bygge garderobedel i det som nå har blitt Norrøn hallen. Den gang (2018) mottok vi 1.000.000. Eiger er særdeles heldige som allerede så kort tid etter at vi mottok forrige gave, nå mottar en gave til sier Inger Lise Tønnesen i Sparebankstiftelsen SR-Bank.

Eiger FK trenger flere midler for å få til og satt i gang flomlysprosjektet. Vi har startet en Spleis som vi håper at kjente og kjære, rike onkler og tanter kan være med og bidra.                                                                                                                             

Trykk på linken for å komme til Spleisen: https://spleis.no/eigerfk

Eiger har også søkt Sparebanken Vest om midler til oppgradert flomlys på Dalane Energi banen, vi venter i spenning på svar om vi får midler til også denne banen. Begge disse banene trenger virkelig en oppgradering av lysanlegget da det er gammelt og dårlig. Hvis vi er virkelig heldige går vi gjerne en lys høst i møte, både med tanke på lys på baner og Korona situasjonen som har rådet landet de siste månedene.

Det kan også nevnes at Eiger for en liten stund tilbake siden mottok en gave på 20.000 fra Amedia til å bruke på baller og ballkorger til vår nye Norrøn hallen.

  • Opprettet .
  • Treff: 629

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn