Treningstidene oppdatert på ny!

TRENINGSTIDER gjeldende fra 05.05.20 frem til ny oppdatering
Forutsetninger for bruk:
- Banene er inndelt i 6 soner hver, dvs at vi har 18 tilgjengelige soner i Hålå. Disse skal overholdes, dvs at hver av gruppene må holde seg innenfor sin sone. Målene er satt opp etter soner og SKAL IKKE flyttes på. Ubrukte soner er tilgjengelig for egentrening etter samme reglement.
- Det vil være tillatt med 5 personer i hver av sonene, der treneren i utgangspunktet er inkludert i de 5. Vi kan tillate at treneren ikke telles som en av de 5 hvis han/hun kan holde en avstand på min 5m fra gruppen sin.
- Det tillates ikke at vi er nærmere hverandre enn 2m. Dette vil begrense øvelsesutvalget og muligheten for å trene på noe av det mest essensielle i fotballen, nemlig nærkontakt. Det kan nå være en «fin» tid å få trent på noe av det en normalt sett ikke har fått prioritert ellers i treningshverdagen.
- Det er ikke tillat og spytte eller kaste snus i fra seg når man er på treningsfeltet.
- Det er ikke tillat å parkere inne ved hallen, og hallene holdes stengt. Det vil kun være tillat å hente utstyr, ingen toalettbesøk og ingen garderobebruk.
- Ingen som har, eller har antydning til forkjølelse, feber, luftveisinfeksjoner, vært i kontakt med smittede, eller mistenkt smittet, av Korona, kan oppholde seg i Hålå - Dette gjelder ALL tilstedeværelse.
- Ellers skal FHI`s regler følges, og det oppfordres til å være ekstremt renslig av seg!

  • Opprettet .
  • Treff: 303

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn