Årsmøtet fastsatt på ny - blir digitalt!

Innkalling, Sakliste og Saksdokumenter til digitalt årsmøte for 2019
 
Til:    Medlemmer i Eiger Fotballklubb

Sted:    Digitalt årsmøte via Microsoft Teams (gratis program i basis versjon) 

Dato og tidspunkt:   Onsdag 13. mai 2020, Kl. 18:00 
 
Det vises til innkalling til årsmøte av 14. februar 2020 og melding om utsatt årsmøte på grunn av COVID19 pandemien den 13. mars 2020.
Som følge av COVID19 pandemien har styret besluttet at årsmøtet skal avholdes digitalt ved bruk av Microsoft Teams. Dette er det nå anledning til, jf. uttalelse gitt av NIFs lovutvalg 12. mars 2020.
 
Alle medlemmer i Eiger FK som ønsker å delta på det digitale møtet, bes registrere seg ved å sende mail til daglig leder Atle Skailand (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) og oppgi navn, epost adresse og mobiltelefonnummer, innen tirsdag 12. mai kl. 15:00.
Det er viktig for styret at vi får vite hvem som ønsker å delta på forhånd, slik at det kan oversendes påloggingsinformasjon til årsmøtet, samt at den enkelte deltaker kan kontaktes direkte dersom det skulle oppstå tekniske problemer under årsmøtet. 
 
Sakslisten vil være identisk som ved det opprinnelig oppsatte årsmøte den 16. mars 2020, og som tidligere er offentliggjort på klubbens hjemmeside.
Dersom noen har spørsmål, kommentarer, endringsforslag, benkeforslag eller forslag til saker ut over de som fremgår av saksdokumentene oppfordres det til å oversende disse så snart som mulig til styret på e-post før årsmøtet. Dette vil lette gjennomføringen for møtedirigenten, og vil bidra til en bedre behandling av sakene på årsmøtet.
For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Eiger FK i minst én måned, fylle minst 15 år i 2020, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.
 
Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan daglig leder Atle Skailand kontaktes på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Velkommen til årsmøte!
Med vennlig hilsen
Styret
 
Se også her
  • Opprettet .
  • Treff: 299

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn