Kjære medlem og venn av Eiger FK

Faktura for medlemskontingent for 2020 sendes snart ut.
COVID-19 pandemien og de tilhørende samfunnsmessige tiltakene for å begrense spredningen mest mulig, påfører midlertidige endringer i hvordan fotballaktiviteten i Norge utføres.  I Eiger FK klarer de fleste lag å opprettholde jevnlig aktivitet, selv om sesongen og året aldri vil bli helt som opprinnelig planlagt.
I en tid der vi lengter tilbake til den gamle hverdagen, blir det også mer og mer klart at fellesskapet og tilhørigheten til klubben og til Hålå er viktig for veldig mange av oss - og det er fremdeles riktig og viktig at medlemskontingenten opprettholdes og betales.

Medlemskontingenten er uendret fra 2019, og vil være en svært viktig inntektskilde for Eiger FK i 2020. Din støtte og ditt engasjement er av stor betydning.
Kontonummeret som er oppgitt på fakturaen tilhører Buypass Payment AS (en betalingsløsning som brukes av Norges Idrettsforbund), som deretter overfører beløpet til Eiger FK.

Kontaktperson Eiger FK
Atle Skailand: Telefon 402 42 267 | Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.