Nye midlertidige treningstider

Eiger har tidligere åpnet anlegget utendørs for egentrening, samtidig har fotballforbundet åpnet for at det tillates organisert trening med forbehold om at strenge retningslinjer følges. Disse er oppsummert i planen, og Eiger forventer at alle følger disse. Planen er gjeldende fra 14.04.20 inntil det publiseres ny treningsplan.

Planen er basert på innmeldinger fra de respektive lag, og det er rom for at flere kan starte trening. Tildeling av soner og tider vil etter beste evne kunne tilbys etter lags opprinnelige treningstider og etter antall spillere - det må forventes at det ikke er mulig å kunne tilby full dekning når flere lag vil i Hålå. Trening fremover bør bestå av tilbud om organisert fellestrening i tillegg til at trenere gir spillerne sine oppfordring/ pålegg om egentrening.

Det er viktig at det kommuniseres ut at trening i denne tiden er frivillig, ulike familier er i ulike situasjoner med hensyn til risikogruppe, sykdom og jobbsituasjon - det må derfor tas hensyn til at ikke alle ønsker å sende sine unge i Hålå.

Ønsker alle lykke til i kommende «periode» - så håper vi på en snarlig bedring i fotballsituasjonen, i både Egersund, Norge og verden over.

Mvh Rober Myklebust – Sportslig Leder Eiger FK

TRENINGSTIDER gjeldende fra 14.04.20 - eno
Forutsetninger for bruk:
- Banene er inndelt i 6 soner hver, dvs at vi har 18 tilgjengelige soner i Hålå. Disse skal overholdes, dvs at hver av gruppene må holde seg innenfor sin sone. Målene er satt opp etter soner og SKAL IKKE flyttes på. Ubrukte soner er tilgjengelig for egentrening etter samme reglement.
- Det vil være tillatt med 5 personer i hver av sonene, der treneren i utgangspunktet er inkludert i de 5. Vi kan tillate at treneren ikke telles som en av de 5 hvis han/hun kan holde en avstand på min 5m fra gruppen sin.
- Det tillates ikke at vi er nærmere hverandre enn 2m. Dette vil begrense øvelsesutvalget og muligheten for å trene på noe av det mest essensielle i fotballen, nemlig nærkontakt. Det kan nå være en «fin» tid å få trent på noe av det en normalt sett ikke har fått prioritert ellers i treningshverdagen.
- Det er ikke tillat og spytte eller kaste snus i fra seg når man er på treningsfeltet.
- Det er ikke tillat å parkere inne ved hallen, og hallene holdes stengt. Det vil kun være tillat å hente utstyr, ingen toalettbesøk og ingen garderobebruk.
- Ingen som har, eller har antydning til forkjølelse, feber, luftveisinfeksjoner, vært i kontakt med smittede, eller mistenkt smittet, av Korona, kan oppholde seg i Hålå - Dette gjelder ALL tilstedeværelse.
- Ellers skal FHI`s regler følges, og det oppfordres til å være ekstremt renslig av seg.

Treningstider midlertidig

  • Opprettet .
  • Treff: 497

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn