Banene åpnet igjen!

Helsemyndighetene har i dag lagt frem en klargjøring av gjeldende vedtak datert 12. mars for utøvelse av idrettsaktivitet. I korte trekk sier Helsedirektoratets nye veileder for idrett at det kan tilrettelegges for og utøves idrettsaktivitet i mindre grupper for inntil fem personer som holder en avstand på minimum to meter, og der det ikke forekommer fysisk nærhet mellom deltakerne.  Aktiviteten for øvrig må utføres i samsvar med de råd gitt av helsemyndighetene. Dette innebærer at klubber og lag kan tilrettelegge for aktivitet drives innenfor rammen av helsemyndighetenes anbefalinger.
På bakgrunn av dette er banene i Hålå igjen åpnet for egentrening/trening i små grupper på maks 5 personer. Husk å holde 2 meters avstand og ingen heading eller kast.
Banene vil bli delt inn i 4 og 6 soner som en og en gruppe kan spille ball i. Målene SKAL IKKE flyttes.
Banene i Hålå kan benyttes hvis du ikke har symptomer på Covid 19. Du må heller ikke spytte eller hive snusposer rundt på banene.

Garderober og haller er fortsatt stengt, men en kan hente utstyr. Vær nøye med håndvask etterpå.
Mer detaljert plan over trening vil komme når de siste direktiver fra NFF foreligger.

Vi oppfordrer alle til å følge gjeldende regler slik at man unngår en ny stengning av banene!