Meld deg på e-turnering!

Selv om samfunnet på mange måter har stoppet opp florerer det av tips og råd til hva man kan finne på for å fylle noe av tiden med. E-sport er et av dem og nå kan du melde deg på turnering.  NFF eFotball har nemlig gleden av å invitere til en online turnering i eFotball. Turneringen er åpen for alle og vil bestå av et innledende gruppespill, etterfulgt av utslagsrunder.
Viktig informasjon om deltakelse:
* Du må spille kampene hjemmefra på PS4.
* eFotball må IKKE komme foran skolearbeid.
* Du må være tilgjengelig i hele perioden.
* Du må utvise Fair play og normal folkeskikk overfor dine motstandere.
* Landslagsledelsen i eFotball følger med på hele turneringen, og alle spillere som deltar er aktuelle for fremtidige landslagssamlinger.

Les mer om påmelding og annen info her

  • Opprettet .
  • Treff: 189

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn