Årsmøtet utsatt!

Styret i Eiger besluttet i går - i tråd med ny informasjon fra Norges Idrettsforbund at det planlagte årsmøtet på mandag 16. mars utsettes inntil videre. Det er fortsatt et mål å få gjennomført årsmøtet innen rimelig tid og iht. gjeldende lover og regler, men det må gis noe mer tid til å evaluere situasjonen og kanskje gi medlemmene noe mer tid til å sette seg inn i sakene – noe de ellers kanskje ville gjort på selve årsmøtet.

Som følge av utviklingen av situasjonen knyttet til koronaviruset, besluttet NIFs generalsekretær i går at alle idrettslag gis dispensasjon fra fristen om å avholde årsmøte innen 31. mars. Ny frist er 15. juni.