Parkèr ved skolen!

Som de fleste trolig har fått med seg er det rimelig kaotiske tilstander ved og rundt Eigerhuset på kveldstid. Av hensyn til sikkerhet vil derfor klubben komme med en sterk oppfordring om å parkere ved den midlertidige skolen på kveldstid. Videre er det heller ikke tillatt med parkering på  gang og sykkelstien.  Vi må be alle om å vise hensyn og parkere sine biler på en sikker og god måte, noe som er spesielt viktig ved mørke og våte kvelder.

Klubben vil nødig stenge av innkjøring til Eigerhuset og Norrøn-hallen siden det fortsatt tidvis kommer biler med varer eller tunge gjenstander.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand