Søndag er det offisiell åpning!

Søndag er det offisiell åpning av Eigers nye hall, Norrøn-hallen og vi håper mange tar turen for å se klubbens nye storstue.
Den formelle åpningen står ordfører Odd Stangeland for i samarbeid med Norrøn boligs daglige leder Tor Inge Larsen.

Programmet blir noenlunde som følger:
14:00 Velkomsthilsen v/ styreleder
14:05 Representant fra Norsk Tipping har ordet
14:10 Noen velvalgte ord fra vårt æresmedlem Pete Seglem
14:20 Ordfører Odd Stangeland foretar den offisielle åpningen assistert av Norrøn Boligs Tor Inge Larsen.
14:30 Showkamp mellom J10 og G10 mot A-lag damer og herrer
14:40 (mens kampen pågår) Kake sprettes og pølser fortæres
15:00 Fritt spill for de ulike aldersgrupper. Vi deler hallen inn i 4 baner;
 2004-2006,   2007-2009,   2010-2012  og  2013 og yngre

Hele hallen, inkludert det nye treningsrommet, vil være åpent for skuelystne……
Velkommen alle sammen!