Voksentreffet i år blir 25 januar

Det blir voksentreff også i 2020 og datoen i år er lørdag den 25 januar. Som vanlig satser vi på gode reker med tilbehør samt et stort kakebord i tillegg til musikk fra Jet Set - kjent for å spille fengende musikk de fleste liker. Besøkstallet de siste årene har ligget stabilt på over 300 og etterspørselen så langt tyder på at dette også i år er noe folk vil ha med seg.

Siden nyttårsaften er det pågått en "lik og del" kampanje på Eigers offisielle facebook side. To billetter ble her delt ut og da trekningen ble foretatt søndag var det Rolf Soinio og Anne Elisabeth Skadberg som stakk av med billettene.

Billetter fås i Eigerhuset,  hos Skadberg-Hansen eller via daglig leders mail - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.!

  • Opprettet .
  • Treff: 155

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn