Hertha Berlin og Juventus til topps!

Hertha Berlin (12-13-års klassen) og Juventus (14-15-års klassen) gikk helt til topps da Eigers romjulsturnering Skaara Cup ble avsluttet lørdag. I den yngste av de to "sluttspill-klassene" var både Hertha Berlin og finalemotstander Schalke 04 helt i toppen etter både fredagens og lørdagens innledende kamper. I den eldste klassen stod Juventus i fare for å ryke ut med sin fjerde plass etter dag en, men en god mobilisering utover lørdagen tok dem til finale der det til slutt ble seier på straffekonkurranse mot Napoli.

I alle de andre klassene var det utrolig mange spennende og severdige kamper og turneringsgeneral Frode Vinningland var sliten, men godt fornøyd da turneringen var ferdig like etter kl.2000 lørdag kveld. Konseptet til romjulsturneringen var ganske likt slik det har vært i gamle Eigerhuset, men mulighet til å spille flere kamper samtidig gjorde at man fikk komprimert turneringen noe. 

Resultater og tabeller:

Tabell og finaler Skaara 2019

  • Opprettet .
  • Treff: 402

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn