Strålende fredag i Norrøn-hallen

Første dag av Eigers tradisjonsrike romjulsturnering - Skaara Cup, ble akkurat så bra som man kunne håpet. På en småkjølig dag ute var Eigers nye storstue lun og god og på de to banene var det god kvalitet på det som ble levert. Turneringsleder Frode Vinningland fikk mange godord for både turneringen og Norrøn-hallen. Selv synes han også det gikk bra og han var spesielt opptatt av at kampene i hovedsak var av den jevne sorten. Litt forsinkelser ble det i kampprogrammet da flere lag slet med å være klare til oppsatt tidspunkt. Det håper han skal gå seg til i morgen på turneringens siste dag.

Skaara 2019 2

Skaara 2019 3

De to eldste klassene kårer et vinnerlag og her var det mange spennende kamper å se. I teorien har samtlige lag enda en sjanse til å gå vinne og det er ikke få ganger i årenes løp at et av de svakere plasserte lagene på turneringens første dag, har fått sving på sakene andre dag og gått helt til topps.

Tabeller:

2006-2007 klassen    
LAG MÅLFORSKJELL POENG
Schalke 04 10-5 9
Hertha Berlin 7-5 9
Bayern Munchen 5-2 7
RB Leipzig 10-12 3
Dortmund 4-10 1
     
2004-2005 klassen    
LAG MÅLFORSKJELL POENG
AC Milan 8-5 8
Inter 13-5 7
Napoli 9-7 7
Juventus 7-8 4

Roma

3-12

1

  • Opprettet .
  • Treff: 456

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn