Utmerkelser til "våre" dommere!

Høstsamlingen for kretsens dommere gikk av stabelen på Sand i helgen. I et tettpakket program med faglig påfyll stod også utdeling av utmerkelser for sesongen 2019 på programmet. At Einar Ragnvald Løyning er en dyktig "pipeblåser" visste vi allerede og på helgens samling ble han fortjent kåret til årets dommer i NT-ligaen (3.divisjon) Einar er også en pådriver for å få flere til å satse på dømming og han kunne stolt konstatere at Lise Hetland var nominert som en av 4 rekrutteringsdommere til årets rekrutt. Lise vant ikke denne kåringen, men bare det å være nominert viser at hun har gjort en bra sesong.

Så bør det også nevnes at Cecilie Ege Frøyland som slet ut sine første dommerfløyter i Eiger, gikk til topps som årets dommer i 4.divisjon. Hun representerer nå Frøyland.

Eiger FK gratulerer!

På bildene: F.v Julian Blanckeaert (Årets dommer 5.divisjon) Tore K.Nybø (Årets bidragsyter) Zia Kazemi (Årets dommer), Cecilie Frøyland (Årets dommer 4.divisjon) og Einar Ragnvald Løyning (Årets dommer NT-ligaen) - Lise Hetland til høyre.

Foto: Camilla Lind, klubbutvikler NFF Rogaland

• Leder: Tore Tollefsen